Üzleti szolgáltatási munkatárs

Mihez értesz majd?

 

 Az üzleti szolgáltatási munkatárs alkalmas az üzleti szolgáltatások területén az ügyfélorientált szemléletű munkavégzésre. Alkalmas minőségi szolgáltatást nyújtani az ügyfél elégedettségének biztosításával. Minőségi szemléletmódot követ, mely az ügyfelet emeli a szolgáltatás középpontjába. Feladatát ügyfélorientáltan látja el, a problémákat hatékonyan kezeli. Rugalmas hozzáállással megteremti az ügyfélnek leginkább kedvező feltételeket, a személyre szabott szolgáltatás lehetőségét. Angol nyelven szakmai kommunikációt folytat írásban és szóban ügyfélre szabottan. A minőségi ügyfélkiszolgálás érdekében az infokommunikációs technológiát alkalmazza. Elláthat pénzügyi, beszerzési, ügyfélszolgálati, CRM, HR, vagy az IT és telekommunikáció szolgáltatások területén speciális szolgáltatási tevékenységet.

Hol hasznosíthatod tudásod?

 

Dolgozhatsz majd könyvelő, statisztikus, irodai adminisztrátor, ügyféltájékoztató, telefonos ügyintéző, személyzeti adminisztrátor, humánpolitikai ügyintéző, munkaerő-gazdálkodási ügyintéző munkakörben. 

Mit fogsz tanulni nálunk?

 

Pénzügyet, adózást, számvitelt, vállalkozásfinanszírozást, statisztikát, ügyvitelt, eredményes üzleti kommunikációt, ügyfél-kapcsolatokat  a különböző szolgáltatási területeken, infokommunikációs technológia támogatást.

Egy szakképesítés, ami még most van születőben. Akik jelenleg végzik ezt a tevékenységet, azoknak még nincs meg hozzá a végzettségük, ugyanakkor számos cég szívesen alkalmazna ezen a területen jól képzett szakembereket.