Tisztelt Szülők!

 

 

Köszünjük, hogy iskolánkba íratták vagy fogják íratni gyermekeiket, vagy csak érdeklődnek a nálunk folyó munka, a nálunk zajló események iránt! Ezen az oldalon összegezzük azokat az információkat, híreket, melyek Önöket leginkább érdekelhetik.

 

A digitális naplóba belépve nyomon követhetik gyermekeik előrehaladását, osztályzatait, mulasztásait, az iskola üzeneteit.

Szülői hírlevél 2018/19. 1. félév

Hírlevelünkből értesülhetnek a félév fontosabb eseményiről, programjairól és megismerhetik házirendünk kiemelt rendelkezéseit.

Felvételi információk

A nyolcadikosok felvételi eljárásával kapcsolatos legfrissebb információkat megtekinthetik a nyílra kattintva.

Tankönyvrendelés

 A szülőknek az erre a célra kialakított felületen lehetőségük van gyermekeik adatainak ellenőrzésére, az iskolai tankönyvrendelés jóváhagyására és a tankönyvek kifizetésére, rendeléseik pénzügyi követésére. Részletes tájékoztatónkat megtalálhatják a Tájékoztató tankönyvrendelésről gombra kattintva.

Közösségi munka

Az érettségi vizsga feltétele a mai kilencedik, tizedik évfolyamosok számára 50 óra közösségi munka teljesítése. A részletes szabályokat és a letölthető dokumentumokat megtalálja a nyílra kattintva.

Szakmai gyakorlat

Kilencedikes, tizendikes és tizenegyedikes tanulóink és szakképző évfolyamosaink számára kötelező a nyári szünet során összefüggő szakmai gyakorlaton részt venni. A részleteket és a letölthető dokumentumokat megtalálja a nyílra kattintva.

Képzési kínálatunk nyolcadikosok számára

Szeretetteljes légkör, gondoskodó, nagy tudású tanárok várják gyermekeiket iskolánban. Képzéseinkről a nyílra kattintva bővebben olvashat.

Érettségi utáni képzési ajánlataink

Érettségizett gyermeke piacképes szakmát tanulhat iskolánkban. Ha más iskolában végzett, akkor is megtalálhatja kínálatunkban a neki tetsző ajánlatot. A részletekért kattintson a nyílra!

A tanév rendje

A legfontosabb dátumokat, iskolai szünetek, szülői értekezletek, fogadóestek, iskolai rendezvények pontos dátumát megtalálja a nyílra kattintva.

Vizsgaidőszakok

Megtekintheti az érettségi és szakmai vizsgák pontos időpontjait. A részletekért kattintson a nyílra!

Kérelmek, igénylések, családi pótlék

Ha gyermeke ingyenes tankönyvre vagy kedvezményes étkezésre jogosult, illetve a családi pótlék igénybe vételének szabályaira kíváncsi, az ezzel kapcsolatos nyomtatványokat keresi, kérjük kattintson a nyílra!

Please reload