Tisztelt Szülők!

 

Köszünjük, hogy iskolánkba íratták vagy fogják íratni gyermekeiket, vagy csak érdeklődnek a nálunk folyó munka, a nálunk zajló események iránt! Ezen az oldalon összegezzük azokat az információkat, híreket, melyek Önöket leginkább érdekelhetik.

Blue Eye on Grey Background

Külföldi nyelvtanulási program

Kilencedik és tizenegyedik évfolyamos diákjaink az iskola szervezésében vehetnek részt a kormány által meghirdetett külföldi nyelvtanulási programban. Angolosaink Máltára illetve Angliába utaznak, német nyelvet tanuló diákjaink Ausztiai programban, a francia nyelvet tanulók pedig nizzai nyelvi táborban csiszolhatják nyelvtudásukat.

Blue Eye on Grey Background

KRÉTA digitális napló

A digitális naplóba belépve nyomon követhetik gyermekeik előrehaladását, osztályzatait, mulasztásait, az iskola üzeneteit.

Blue Eye on Grey Background

Felvételi információk

A nyolcadikosok felvételi eljárásával kapcsolatos legfrissebb információkat megtekinthetik a nyílra kattintva.

Blue Eye on Grey Background

Közösségi munka

Az érettségi vizsga feltétele a mai kilencedik, tizedik évfolyamosok számára 50 óra közösségi munka teljesítése. A részletes szabályokat és a letölthető dokumentumokat megtalálja a nyílra kattintva.

Blue Eye on Grey Background

Szakmai gyakorlat

Kilencedikes, tizendikes és tizenegyedikes tanulóink és szakképző évfolyamosaink számára kötelező a nyári szünet során összefüggő szakmai gyakorlaton részt venni. A részleteket és a letölthető dokumentumokat megtalálja a nyílra kattintva.

Blue Eye on Grey Background

Képzési kínálatunk nyolcadikosok számára

Szeretetteljes légkör, gondoskodó, nagy tudású tanárok várják gyermekeiket iskolánban. Képzéseinkről a nyílra kattintva bővebben olvashat.

Blue Eye on Grey Background

Érettségi utáni képzési ajánlataink

Érettségizett gyermeke piacképes szakmát tanulhat iskolánkban. Ha más iskolában végzett, akkor is megtalálhatja kínálatunkban a neki tetsző ajánlatot. A részletekért kattintson a nyílra!

Blue Eye on Grey Background

A tanév rendje

A legfontosabb dátumokat, iskolai szünetek, szülői értekezletek, fogadóestek, iskolai rendezvények pontos dátumát megtalálja a nyílra kattintva.

A tanév rendje 2022/23
Blue Eye on Grey Background

Szociális ügyek intézése

Ha gyermeke ingyenes tankönyvre vagy kedvezményes étkezésre jogosult, illetve a családi pótlék igénybe vételének szabályaira kíváncsi, az ezzel kapcsolatos nyomtatványokat keresi, kérjük kattintson a nyílra!