Tisztelt Szülők!

 

Köszünjük, hogy iskolánkba íratták vagy fogják íratni gyermekeiket, vagy csak érdeklődnek a nálunk folyó munka, a nálunk zajló események iránt! Ezen az oldalon összegezzük azokat az információkat, híreket, melyek Önöket leginkább érdekelhetik.

Külföldi nyelvtanulási program

Kilencedik és tizenegyedik évfolyamos diákjaink az iskola szervezésében vehetnek részt a kormány által meghirdetett külföldi nyelvtanulási programban. Angolosaink Máltára illetve Angliába utaznak, német nyelvet tanuló diákjaink Ausztiai programban, a francia nyelvet tanulók pedig nizzai nyelvi táborban csiszolhatják nyelvtudásukat.

KRÉTA digitális napló

A digitális naplóba belépve nyomon követhetik gyermekeik előrehaladását, osztályzatait, mulasztásait, az iskola üzeneteit.

Felvételi információk

A nyolcadikosok felvételi eljárásával kapcsolatos legfrissebb információkat megtekinthetik a nyílra kattintva.

Közösségi munka

Az érettségi vizsga feltétele a mai kilencedik, tizedik évfolyamosok számára 50 óra közösségi munka teljesítése. A részletes szabályokat és a letölthető dokumentumokat megtalálja a nyílra kattintva.

Szakmai gyakorlat

Kilencedikes, tizendikes és tizenegyedikes tanulóink és szakképző évfolyamosaink számára kötelező a nyári szünet során összefüggő szakmai gyakorlaton részt venni. A részleteket és a letölthető dokumentumokat megtalálja a nyílra kattintva.

Képzési kínálatunk nyolcadikosok számára

Szeretetteljes légkör, gondoskodó, nagy tudású tanárok várják gyermekeiket iskolánban. Képzéseinkről a nyílra kattintva bővebben olvashat.

Érettségi utáni képzési ajánlataink

Érettségizett gyermeke piacképes szakmát tanulhat iskolánkban. Ha más iskolában végzett, akkor is megtalálhatja kínálatunkban a neki tetsző ajánlatot. A részletekért kattintson a nyílra!

A tanév rendje

A legfontosabb dátumokat, iskolai szünetek, szülői értekezletek, fogadóestek, iskolai rendezvények pontos dátumát megtalálja a nyílra kattintva.

Kérelmek, igénylések, családi pótlék

Ha gyermeke ingyenes tankönyvre vagy kedvezményes étkezésre jogosult, illetve a családi pótlék igénybe vételének szabályaira kíváncsi, az ezzel kapcsolatos nyomtatványokat keresi, kérjük kattintson a nyílra!

ginop.JPG

Telefon 76/462-274              kozge.kkfhaza@gmail.com           6100 Kiskunfélegyháza, Oskola utca 1-3.           OM azonosító: 203042