Sikerek a diákolimpián

2022. április 20-án Kecskemét adott otthont az Atlétika Diákolimpia Bács-Kiskun megyei fordulójának – az eseményen a Kiskunhalasi SZC Kiskunfélegyházi Közgazdasági Technikum is képviseltette magát. A versenyt komoly felkészülés előzte meg, melynek meg is lett a gyümölcse.

A középiskola diákjai négy versenyszámban mérték össze erejüket: női súlylökés, férfi súlylökés, férfi távolugrás és női 100 méter.

Barna Károly Norbert, a Kiskunhalasi SZC Kiskunfélegyházi Közgazdasági Technikum 11/C osztály tanulója férfi távolugrásban versenyzett, amelyben a harmadik helyet sikerül megszereznie. Eredménye: 5,67 méter.

Zsigó László, a Kiskunhalasi SZC Kiskunfélegyházi Közgazdasági Technikum 10/I osztály tanulója férfi súlylökésben mérte össze erejét, 12,34 méteres lökésével a második helyen zárt.

Majoros Marianna, a Kiskunhalasi SZC Kiskunfélegyházi Közgazdasági Technikum 11/C osztály tanulója a női 100 méterben vívott komoly harcot. Korcsoportjában a negyedik helyen zárt, 15, 38-as időeredménnyel.

Szeri Noémi, a Kiskunhalasi SZC Kiskunfélegyházi Közgazdasági Technikum 10/V osztály tanulója női súlylökésben versenyzett, és az ötödik helyen zárt. A mezőny erős volt, így Noémi nem sokkal maradt le a dobogóról.

Az eredmények jól mutatják: a versenyen a közgések bebizonyították, hogy a sport területén is megállják a helyüket!

Gratulálunk a diákoknak és felkészítő tanáraiknak!