KULCS a jövőhöz – tudásmegosztás a Közgében

A mai világban sokszor úgy érezzük, milyen gyorsan telik az idő, ezzel együtt mennyi minden változik. Az informatika világában elmondható, hogy még gyorsabban változnak a különböző programok, újítás újítást követ. Minden szakmai oktató célja, hogy diákjainak naprakész információkat adjon át, amit a munka világában tud majd hasznosítani.


A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Közgazdasági Technikumának oktatói a mindennapi tanulást és fejlődést szem előtt tartva vettek részt 2020. október 15-én a Kulcs-Soft ügyviteli program továbbképzésen, ahol megismerhették a különböző munkaterületek változásait, illetve a program fejlesztéseit.


Kollégáink érdeklődve, kérdéseikkel tették még tartalmasabbá Kakuk Róbert előadó oktatását. A bemutató végén pedig örömmel nyomtatták ki a különböző bizonylatokat, amelyeket diákjaink a tanórákon fognak megismerni, megtanulni.

Köszönjük, hogy részt vehettünk a továbbképzésen!

Tóthné Mezei Máriaginop.JPG

Telefon 76/462-274              kozge.kkfhaza@gmail.com           6100 Kiskunfélegyháza, Oskola utca 1-3.           OM azonosító: 203042