Közgés diák országos sikere közgazdasági ismeretek tantárgyból

Országos 8. helyezést ért el a Közgé diákja az ÁSZÉV Közgazdasági ismeretek verseny döntőjében.

Csáki Dóra lett a megmérettetésen az egész Alföld legjobb eredményt elérő tanulója!

Versenyre menni annyi, mint mérlegre tenni saját képességeinket, letesztelni mit ért a temérdek iskolai munkaóra és a tanulással töltött idő. Iskolánk minden évben szép számmal nevezi legrátermettebb, legtehetségesebb diákjait az ÁSZÉV-re. (Ágazati és ágazaton belüli szakmai érettségi vizsgatárgyak versenye) A Kiskunhalasi SZC Kiskunfélegyházi Közgazdasági Technikum számtalan alkalommal bizonyította már, hogy a szakmai tudás igenis mindennél jobb befektetés!


Csáki Dóra 12/B osztályos közgazdaság - ágazatos tanuló közgés évei alatt mindvégig kiváló teljesítményt nyújtott. Szorgalma, tehetsége, iskolánk- és a szakma iránti végtelen elkötelezettsége meghozta eredményét. A Magyarország valamennyi közgazdasági ismereteket tanító középiskoláját felvonultató versenyben (az összes tantárgy közül az egyik legnépesebb mezőnyben) bejutott a Szolnoki Szakképzési Centrum Jendrassik György Gépipari Technikumában megrendezett országos döntőbe. Itt már szóbeli versenyen kellett számot adnia tudásáról 2022. április 7-én.


Kiváló teljesítményét, szorgalmát és tehetségét dicséri, hogy az írásbeli elődöntő harmadik helyezése után az április 13-ai eredményhirdetésen az országos nyolcadik helyezést érte el. A kiváló teljesítmény nemcsak középiskolai siker, hanem értékes többletpontokat jelent a felsőoktatási felvételi eljárásban is.


Kedves Dóri köszönjük, az egész iskola büszke a teljesítményedre!


Gálfi Zsolt szaktanár