NYOLCADIKOSOK FIGYELEM! Közgé nyerő ötös pályázati felhívás

Kedves Nyolcadikosok!

A LEGMENŐBB 8. OSZTÁLYOS DIÁKNAK!

Otthon vagy a TikTok világában? Kreatívnak érzed magad? Akkor nálunk a helyed!

Készítsd el életed legjobb TikTok videóját, és mi megajándékozunk értékes közgés nyeremé-nyekkel. Nincs más dolgod, mint feltölteni a legmenőbb TikTok videót a #csakakozge hashtag alá az applikációban, valamint küldd el nekünk a nyerootoskozge@gmail.com email címre. Határidő: 2020.11.12.


SZELFIKÉSZÍTÉS

A Kiskunfélegyházi Közgazdasági Technikum a Nyerő 5-ös játéka keretében SZELFIKÉSZÍTŐ VERSENYT hirdet. Készíts közös szelfiket a jelenlegi kilencedik évfolyamos közgésekkel, és az elkészült fényképeidet küldd be a

nyerootoskozge@gmail.com

e-mail címre 2020. november 12-ig. A legtöbb szelfit készítők értékes nyereményekben részesülnek. A nyerteseket értesítjük, ezért kérjük, hogy az e-mailben add meg a nevedet és a telefonszámodat.


„A LÉT A TÉT” – KÉPZŐMŰVÉSZETI PÁLYÁZAT

A képzőművészetek segítségével - rajz-festmény; képregény, fotómontázs stb.- fejezd ki, hogyan érzed magad ebben a szokatlan helyzetben; milyen lehetőséget látsz arra, hogy a világ megújuljon; milyen lesz ezután az emberiség létezése! Az elkészült alkotásokat, illetve a róla készült fotót, hanganyagot 2020.11.12-ig a következő e-mail címre kérjük elküldeni:

nyerootoskozge@gmail.com

Díjazás: I. helyezett: 10.000 Ft-os; II. helyezett: 7.500 Ft-os; III. helyezett: 5.000 Ft-os utalvány


„A LÉT A TÉT” – IRODALMI PÁLYÁZAT Az irodalom segítségével - vers és próza; dal, levél az utókornak; fejezd ki, hogyan érzed magad ebben a szokatlan helyzetben; milyen lehetőséget látsz arra, hogy a világ megújul-jon; milyen lesz ezután az emberiség létezése! Az elkészült alkotásokat, illetve a róla készült fotót, hanganyagot a következő e-mail címre kérjük elküldeni:

nyerootoskozge@gmail.com, 2020.11.12-ig.

Díjazás: I. helyezett: 10.000 Ft-os; II. helyezett: 7.500 Ft-os; III. helyezett: 5.000 Ft-os utalvány


KÖZGÉ-QUIZ

Az idei évben útjára indítjuk a Nagy Közgés Alapműveltségi Kvízt! Szeretnél új információkat szerezni a KSZC Kiskunfélegyházi Közgazdasági Technikumról úgy, hogy közben értékes Közgés nyereményeket szerzel? Ha a válaszod igen, akkor nem kell mást tenned, mint figyelni iskolánk honlapját (kozge-kkfhaza.com), illetve Facebook oldalát. Kövess minket az Instán is!

A Kvíz 15 kérdést tartalmaz, amit online formában tudsz kitölteni 2020.11.12-éig.

Várjuk jelentkezésed, ha

  • nyolcadikos vagy;

  • szeretsz játszani nyereményekért;

  • szeretnél új információkat megtudni az iskoláról;

  • szívesen lennél az összetartó közgés közösség tagja!