Közgés farsang 2022

„Farsang napja eljött már, kezdődik a jelmezbál, zeneszóra vígan lép, ring a tarka báli nép.


Nagy mulatság van itt ma, ezerféle maskara perdül-fordul, integet, búcsúztatja a telet.”


(Lévay Erzsébet: Farsang napján)

Elegünk van a télből, a hidegből, a szürke nappalokból, a sok nyomasztó gondból – éppen itt volt már az ideje egy jó kis bolondozásnak. Ezért csatlakoztunk örömmel a DÖK ötletéhez és 2022. február 11-én pénteken a Kiskunhalasi SZC Kiskunfélegyházi Közgazdasági Technikum diákjai és tanárai is jelmezbe öltöztek.


Ezen a napon az Oskola utcában bizonyára jót mosolyogtak magukban kétszáz éves iskolaépületünk komoly táblái, padjai, egymásra kacsintottak a tablókon a régmúlt diákjai és pedagógusai, mert minden feje tetejére állt. Rendőrök, cowboyok, porondmesterek, varázslók, bajor falusi kisasszonyok, Minnie egerek és és különlegesnél különlegesebb társaik tartottak órákat pizsamás babáknak, kalózoknak, zöld ogréknak vagy fura maciknak.


Mi lesz így a közgazdaságtannal, a statisztikával vagy éppen a szállodai teendők tantárggyal?! Ezt majd eldönti a jövő. Mi mindenesetre nagyon jól éreztük magunkat, igazán vicces volt így tanulni és tanítani. De ami a legfontosabb: újra megmutathattuk milyen jó kis közösség is a Közgé. Hoztunk mutatóba néhány képet, még tart a karneváli szezon – mindenkinek ajánljuk, kövessék példánkat.


További tavaszi programjainkkal, izgalmas eseményeinkkel hamarosan jelentkezünk a gazdálkodás és menedzsment, a logisztika, a kereskedelem, az informatika és a turizmus világából. Ne feledjék, a Közgé a lehetőségek iskolája, nálunk mindig történik valami.


Bánki Horváth Mihály igazgatóhelyettes

Forrás: https://bit.ly/3HUkyDN