Tasi_Judit_Igazgat%25C3%2583%25C2%25B3_c

Kedves Látogató!

Megújult a Kiskunhalasi SZC Kiskunfélegyházi Közgazdasági Technikum honlapja – dinamikusabb és fiatalosabb és modernebb lett, minden kihívásnak megfelelő. Éppúgy, ahogy a Közgé is.

Kik vagyunk, mit képviselünk? Az 1961/62-es tanév, iskolánk születése óta ugyanazt: színvonalas közismereti és szakmai oktatást nyújtunk, lelkiismeretes, gondoskodó, diákközpontú értékrenddel. Szakmakínálatunk idén ismét korszerűbbé vált, átalakult. A szakképzés reformjával immár négy ágazatban: gazdálkodás és menedzsment, közlekedés és szállítmányozás, informatika és távközlés, turizmus - vendéglátás folytatjuk képzéseinket.

Törekszünk arra, hogy ne csak tanítsunk, hanem neveljünk is. Hiszünk benne, azért dolgozunk minden nap, hogy aki ide bejön és részévé válik közgés családunknak; többé, jobbá, sikeresebb és kiegyensúlyozottabb emberré váljék az itt eltöltött évek alatt.

Mi hát a Közgé?

Kiegyensúlyozott légkör

Összetartó közösség

Zöld út az álmokhoz

Gondolkodásra nevelés

Értékátadás.

Örülünk annak, hogy évről évre egyre többen járnak hozzánk és válnak részesévé a mi közös történetünknek.

A siker azonban felelősséggel is jár. Folyamatosan törekednünk kell arra, hogy méltó feltételeket tudjunk biztosítani az oktatáshoz. Így van ez az idei tanévben is. A járvány kihívásai ellenére megújítottuk iskolánk számos tantermét, a logisztikai technikus és a turisztikai technikus képzés szükségleteire tanraktárat és tankonyhát alakítunk ki és folytatjuk sikeres nemzetközi együttműködéseinket. 2021 tavaszán – nyarán két osztálynyi diákunk utazhat Görögországba egy egész hónapos szakmai gyakorlatra.

Hiszünk abban, hogy közgésnek lenni jó. Jó ide tartozni, jó ide visszatérni és jó itt kezdeni a középiskolai tanulmányokat és a szakmai életutat is.

Szeretettel látunk hát minden régi és új közgést megfiatalodott honlapunkon. Nézzék meg kínálatunkat: mit lehet nálunk tanulni, milyenek a mindennapjaink, az a híres, színes közgés diákélet!

Kedves nyolcadikosok és frissen érettségizett nagy diákok! Ha megtetszett, amit láttok, tanuljatok nálunk, szeretettel várunk!

 

Tasi Judit

igazgató