Újabb Közgés siker!


2021. április 15.-én zajlott le DSZC Bethlen Gábor Közgazdasági Technikum által hirdetett verseny, a "Gondolkodjunk marketing nyelven" harmadik fordulója. A döntőbe hat csapat jutott, köztük a Közgé két csapata (Az Ászok és a KözgazdÁszok). A játékos kreatív feladatok megoldásának versenyében a KözgazdÁszok csapata a 3. helyen végzett (csapattagok: Gulyás Anita, Gyurits Eszter és Barna Niki). Az Ászok csapat tagjai: Csáki Dóra, Farkas Ádám, Hegedűs Bettina is helyt álltak, és méltón képviselték iskolánkat.


Felkészítőjük: Hideg Mariann volt, aki lelkesedésével, felkészítésével ismét dicsőséget hozott a diákokkal a Közgé számára.


Gratulálunk!
A lakóépületekben keletkezett tüzek saját magunk és családunk biztonságát, anyagi javainkat is veszélyeztetik. A lakástüzek nagy százalékát nyílt láng okozza, azonban tűz keletkezhet parázsló cigaretta miatt is. Az ilyen és az ehhez hasonló tüzek egy kis odafigyeléssel elkerülhetőek.


Az ágyban való cigarettázás sok lakástűz forrása. A cigarettából kihulló parázs ráeshet a ruházatra, az ágyneműre, vagy a rosszul eloltott cigarettacsikk a kiborult hamutartóból beeshet az ágyba, ami még órák múlva is okozhat tüzet- pont akkor, amikor már alszunk!


Fontos, hogy a még égő, parázsló cigarettát ne hagyjuk a hamutartóban, azt mindig oltsuk el! A hamutartó tartalmát ne öntsük éghető anyagokkal teli kukába!

Forrás: https://vira.hu/2018/04/17/minden-harmadik-halalos-lakastuzet-dohanyzas-okoz/

ginop.JPG

Telefon 76/462-274              kozge.kkfhaza@gmail.com           6100 Kiskunfélegyháza, Oskola utca 1-3.           OM azonosító: 203042